Lillero glamping

Lillero glamping tilbyder ikke glamping oplevelser på Truestory, men vi har herunder listet de glampingoplevelser der geografisk ligger tæt på Lillero glamping.

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

📍Ringsted

Lefeldtgaard ligger midt på Sjælland, i smukke omgivelser. Her er fokus på afslapning og at have en god stund med venner eller familie. Lefeldtgaard ligger under en time fra København, men er alligevel fyldt med flot natur og grønne omgivelser.

Pris for 2 personer: fra 2.195 kroner

Glamping hos Dansk Natur Glamping ved Elverdamså

📍Tølløse

Der er lagt op til en glamping oplevelse, fyldt med ro og natur. Slap helt af på den private terrasse, eller tag et dyp vildmarksbadet eller i sauna. Elverdamså ligger tæt ved Roskilde, og ligger blandt utrolig flot natur.

Pris for 2 personer: fra 1.500 kroner

Hvor ligger Lillero glamping?

Lillero Glamping ligger i Odsherred, ved Høve Strand. Det ligger i smukke omgivelser lige ud til Sejerøbugtens strand og med Høve skov på den anden side.


Et fortryllende sted i, med mange smukke ting i nærheden at udforske. Lige ned til vandet, så du kan altid tage en forfriskende svømmetur.

Hvilke muligheder er der?

Hos Lillero glamping, er der tre forskellige muligheder for indkvartering.

Junior suite:

Det “lille” telt, som stadig er 15 m2, er lavet til to personer. Det er indrettet præcis som de større telte, med den samme luksuriøse stil. Der er en queen size bed i teltet, og der sengetøj, håndklæder og badekåber med i prisen.

Pris pr nat: fra 1.900 kroner

Suite:

Dette telt er på 30 m2 med separate områder. Der er en komfortabel kingsize seng med kvalitetets sengetøj. Store badehåndklæder og badekåber er inkluderet i prisen.

Pris pr nat: fra 2.100 kroner

Family suite:

Familie suiten er lavet til højst fire personer (to voksne og to børn). Den er luksuriøs og indbydende som de to andre muligheder. Teltet har en kingsize seng, og med daybeds til børnene. Der er også mulighed for tremmesenge til de helt små.

Pris pr nat: fra 2.400 kroner

Alle løsninger inkluderer morgenmad, men kræver at man booker minimum to nætter.

Maden ved Lillero glamping

Da Lillero blev stiftet, var deres mål ikke kun at tilbyde gæsterne et kig i naturen, men også oplevelse af fantastisk mad. Det var vigtigt, at de to restauranter, brugte økologiske og lokale råvarer. Samtidig var målet at tilberede størstedelen af maden over åben ild.


Du vil høre træet knitre, mærke varmen og opleve duften af god mad svæve gennem luften.


Alle måltider serveres på en afslappet og hyggelig måde. Du kan se tydeligt se og mærke, at maden har været tænkt som en lige så stor del af oplevelsen, som selve overnatning i naturen.